Loting KNLTB Masters Rotterdam 2010

BARENDRECHT - Woensdag 1 september heeft de plaatsing en loting voor de Masters KNLTB district Rotterdam 2010 plaatsgevonden op Tennis Vereniging Barendrecht. De loting is verricht door niemand minder dan voormalig Nederlands toptennisser Tom Okker. De huidige jongelui zullen hem mogelijk niet allemaal kennen, maar Tom Okker stond in 1969 op de 3e plaats van de wereldranglijst. Bij de dubbel ranglijst behaalde hij zelfs de 1e plaats op de wereldranglijst.

Het fraaie park van T.V. Barendrecht, gelegen aan de Graaf Adolfstraat 4 in Barendrecht, staat van zondag 5 t/m zondag 12 september a.s. in het teken van de Masters KNLTB district Rotterdam 2010, waar mooi en goed tennis te zien zal zijn.

Dit grootse tennisevenement waaraan de beste spelers en speelsters in de speelsterkte categorieën 3 t/m 8 uit het district Rotterdam deel zullen nemen, heeft voor de 29e keer plaats, dit jaar voor de eerste maal in Barendrecht.

De deelnemers hebben zich gekwalificeerd door punten te vergaren in de ca. 90 toernooien die deel uitmaken van het KNLTB Rotterdam Tennis Circuit 2010, dat geldt als voorloper van deze Masters. Voor deelnemersveld en speelschema's wordt verwezen naar www.knltb.nl. Klik door op mijn district, Rotterdam, toernooien.

Iedereen is van zondag 5 t/m zondag 12 september van harte welkom op het tennispark van T.V. Barendrecht!

  

Inloggen